Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo GTV 2.0 V6 Turbo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo GTV 2.0 V6 Turbo

Здравейте,

Искам да Ви помоля за съвет. Мисля да си купя Alfa Romeo GTV 2.0 V6 Turbo, но нямам много иформация за модела. Досега съм карал основно японски коли, но дизайна на Алфата е просто страхотен и съм се влюбил в нея Другия проблем е че не искам да карам популярна кола а Gtv 2.0 16V TS има навсякъде.
    Мисля , че GTV 2.0 V6 Turbo ще бъде перфектна за мен.
    Искам да знам какво мислите за конкретния модел и да споделите с мен малко информация относно предимставата и недостатъците му. Какви са основните проблеми и какво трябва да очаквам. Заслужава ли си парите и къде са му основните пропуски, подходяща кола ли е за нашите пътища (всички знаем в какво окаяно състояние са те) и за нашите цени на горивата

Предварително Ви благодаря.

Поздрави,
    Иван Стойчев

Re:

Предполагам,това е мечтата на всички ни,така че ти пожелавам да си я сбъднеш,щом имаш достатъчно излишен капитал.Колата е повече от добра и могат да се изкарат доста коне от този мотор.Разходът по каталог е 16.6/100-градско ,така че очаквай около 20л./100км.Вече дали има налични 4асти и консумативи за този мотор,това е което трябва да разбереш,преди да се впускаш в покупка.Успех
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Колата е невероятна, непрестанен извор на удоволствие и няма да сбъркаш. Мога да ти пожелая само да не се хвърлиш някъде с нея, щото е голям куршум! И 20 на 100 не може да ти гори, освен ако не я караш само на 1-ва!
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Пич пожелавам ти да си я вземеш, тва за мен е най-изродския двигател! Ако си я обслужваш и и наливаш лачино масло няма да имаш проблеми консумативите са и малко по-скъпи от на нащи ТС и тва е в общи линий Самоче ако нямаш друга кола и тая ти е за всеки ден градско "филма става комедия"
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Аз карам такава и ми харчи 25 при ръчка , при спокоино каране пада до 18 а извънградско свалям разхода до 10 / 100 иначе колата е супер , но части трудно се намират . Ако си вземеш такава аз имам човек който ми намира части и са на не много високи цени ...
          sigpic
          GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
          Lulin Group Ltd.

Comment

Мале, мале къв е тоя разход?? Градско не е ориентир на мене ми е показвал компа 75/100 то като се шибнеш в задръстване къв разход мериш?? Извънградското по-може да е някакъв ориентир.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
            X